Termékeink

A Sunrise Energy termékek között kompromisszum mentes megoldásokat talál, melyek egytől egyik minőségi épító elemei a legkomolyabb rendszereknek. Mind napelemeink, mind a hozzá kapcsolódó inverterek, kábelezések, disztribúciós fiókok a gyártó által több éven keresztül fejlesztett prémium termékek, annak érdekében, hogy rendszerink a lehető leghoszabb távon, biztonságosan és hatékonyan terméljék az energiát ügyfeleink számára.

A legapróbb részleteket figyelembevéve fejlesztett komponenseink készítésekor fontos szempont volt a design, annak érdekében, hogy az épület eredeti szépségéhez igazodjon a telepített rendszer.

Napelemek

Napelemeink hosszótávon a legjobb megoldást nyújtják. Alacsony energiavesztés, biztonságosan hosszú távon a legfőbb jellemzői Sunrise Energy termékeinknek. 

Inverterek

Invertereink között hossuzú élettartammal kiváló teljesítménnyel üzmelelő eszközöket talál, melyek minden biztonsági előírásnak megfelelnek és tökéletes alkotó elemei rendszereinknek.

Legfőbb célunk a hatékonyság, a minimalizált energia veszteség és a hosszútávon jól működő rendszerek kiépítése. Ennek érdekében a legkisebb komponensek is átgondolt mérnüki munka eredményeként kerülnek be leendő napelemes rendszerébe. Kábeleink belső magja a legjobb vezetőkből készült, külső borítása szavatolja hosszútávú működésüket. 

Nézzen szét termékeink között és ismerje meg megoldásainkat. Kollégáink várják megkeresését, akár lakossági, akár üzleti felhasználás esetén is!