A SUNRISE-RÓL

VEZETŐ VÁLLALAT NAPELEMEK GYÁRTÁSÁBAN, KIVITELEZÉSÉBEN

A 2006-ban alakult, a Sunrise Energy Co., Ltd.a napelemes modulok kutatására, fejlesztésére és értékesítésére szakosodott. Az egyik első olyan PV vállalat, amely részt vesz a napenergia-beruházások és a napenergia rendszerek integrációjában.

Cégünk tevékenysége kiterjed beruházásokra, EPC-re, a projekttervezésre, a telepítésre, üzemeltetésre és karbantartásra, valamint a napenergia-termékek gyártására és értékesítésére is.

A Sunrise egy 35 000 m2-es, 500MW éves kapacitással rendelkező automata műhelyekkel rendelkezik. Hosszú távú üzleti kapcsolatot alakított ki számos ismert cégkel és több mint 600MW napelem projektben fektetett be világszerte. Több mint 50 országban szállított nagy hatékonyságú és zöld napenergia megoldást, például Németországban, Olaszországban, Ausztráliában, Japánban, Indiában, Amerikában és Kínában.

Cégünk fő feladatának a megújuló energiaforrások elterjesztését tekinti. Ehhez nyújtunk segítséget napelemekkel, és az ehhez szükséges tartozékokkal. A napelemes rendszerek tervezésében és kivitelezésében készséggel állunk az Önök rendelkezésére. Kollegáink professzionális szakmai tanácsadással szolgálnak az Önök részére.

Amennyiben csökkentené otthona energiaköltségeit, vagy a tiszta energia révén szeretne hozzájárulni egy fenntartható jövő megteremtéséhez, ránk biztosan számíthat. Amit kínálunk: kulcsrakész napelemes megoldások, magas minőségi színvonal, gördülékeny, ügyintézés, hosszú távú garancia.